Auto opkopers

Trends voor een auto kopen

Auto-kopers besparen geld, besteden minder tijdwinkels voor voertuigen en het doorbrengen van meer tijd op internet die op zoek is naar voertuigen. Terwijl het percentage auto-kopers slechts één dealer bezoeken, zijn ze dramatisch gestegen, bezoeken ze minder dealers, terwijl het totale aantal auto-kopers per dealerschap daadwerkelijk licht is gedaald tot 41%. Dit komt omdat auto-kopers die dealers gebruiken om hun auto’s in het verleden te kopen, nu online hun eigen auto’s kopen. Als gevolg van de toegenomen auto die op internet winkelt, ervaart de auto-export- / autoverhuurmarkt ook een sterke groei. Er zijn echter enkele auto-kopers die ervoor hebben gekozen om lokaal te blijven en naar het voertuig te zoeken via onafhankelijke verkopers.

Auto-kopers besparen geld,

Onafhankelijke auto-kopers, die van dealers kopen die geen financiering gebruiken, zoeken meestal naar nieuwe voertuigen op dealers en zoeken dan naar financiering via het financieringsprogramma van dealers. Wanneer u naar een dealersfinancieringsprogramma bekijkt, moet u een kopie van de dealersleningovereenkomst of -contract zien. Dit biedt u verschillende opties voor het financieren van uw auto-aankoop, inclusief dealersfinanciering, auto-inruil- en autoleningen.

 

Sommige dealers wenden zich tot digitale detailhandel om een verbeterde aankoopervaring te bieden voor auto-kopers. Digitale detailhandel gebruikt digitale technologieën zoals iPads, laptops, flatscreen-tv-televisies en het web om de auto-aankoopervaring te verbeteren. Nog lang geleden boden de meeste autodealers klanten de mogelijkheid om een voertuig te kopen door een creditcard via internet te gebruiken. Met dealers die de voordelen van digitale detailhandel plukken, beginnen ze consumenten de mogelijkheid te bieden om hun nieuwe auto te kopen met alleen een druk op de knop.

 

Auto-dealers maken het gemakkelijker om te kopen omdat het hen een ander kanaal biedt door middel om voertuigen te verkopen. Sommige van deze dealers zijn in feite ingegaan in online auto’s waar auto-kopers gemakkelijk auto’s kunnen vergelijken, specificaties en functies bekijken en zelfs een betaling doen. Auto-kopers kunnen van het comfort van hun huis of kantoor winkelen zonder hun huizen te verlaten. Met zoveel meer mensen winkelen voor nieuwe voertuigen op internet, het is niet verrassend dat autodealers een grotere verkoop en winsten zien.

 

Hoewel auto-kopers kunnen winkelen voor gebruikte auto’s die het internet gebruiken, betaalt het nog steeds persoonlijk een dealerschap en krijgt een close-up naar een voertuig. Dit is vooral belangrijk als het kopen van een high-end voertuig dat wordt aangeboden met een garantie. Tijdens een bezoek aan een dealerschap, kunnen auto-kopers een betrouwbaarheid, conditie, kilometers, kwaliteit van vakmanschap, en eventuele extra’s, zoals anti-diefstal en gepersonaliseerde exterieuraccessoires bekijken.

 

Auto-kopers moeten in gedachten houden dat het kopen van een voertuig een grote beslissing is. Auto-aankoop is een proces dat veel beslissingen en factoren omvat. Auto-kopers moeten op hun hoede zijn voor dealers die snel lage prijzen op voertuigen geven en geen extra’s aanbieden of profiteren van potentiële kopers die gebrek aan kennis over het kopen van gebruikte auto’s hebben.

 

Tags: Auto verkopen